58 відгуків
+380 (50) 952-76-77
+380 (67) 209-79-80
Магазин натуральних продуктів "Organic Style"

Вишня і персик в сиропі топінамбура

Вишня і персик в сиропі топінамбура
Якщо у Вас намічається торжество і Вам дуже хочеться здивувати гостей, то скористайтеся цим рецептом. Морозиво під соусом "Вишня і персик в сиропі" - це справжнє свято смаку!
Інградієнти:
Вишня заморожена - 150 г
Персик консервований - 150 г
Сироп топінамбура - 4 ст. л
Кероб - 3 ст. л
Насіння соняшнику - 4 ст. л
Какао - 2 ст. л
Приготування:
1. Насіння соняшнику очищені обсмажити на сухій сковороді до красивого золотистого кольору. Обсмажувати близько 3 хвилин. 2. У сковорідці з'єднати заморожену вишню і нарізану часточками консервований персик. 3. Влити сироп топінамбура й додати кероб . Все розмішати і поставити на середній вогонь на 5 хвилин. Персик і вишня повинні просочитися сиропом. 4. В якості основи до вишні та персика в сиропі візьміть вершкове морозиво з шоколадною крихтою. Полийте його ще теплим сиропом з фруктами і ягодами. 5. Посипте обсмаженими насінням соняшнику і какао. Приємного апетиту!
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner